iklan atas

Mari mari mari..

Friday, January 27, 2012

Premium Beautiful Corset

Assalamualaikum..

hari nie just nak share pasal produk nie..
korset Premium Beautiful..

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :
· Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
· Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
· Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
· Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

COLI PENDEK - SHORT BRACiri-ciri produk:
·     3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya di kedudukan yang betul.
·     Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolism, meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.
·    Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara.
·    Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.
·   Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.
·  Bentuk "U" yang direka pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
·  Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian.
·   Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.
·   Pad dada yang direka khas dapat membentuk payu dara yang lebih mempesona.
·    Reka bentuk yang elegan menonjolkan keunggulan produk.
Cara pemakaian yang tepat:

·    Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
·    Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
·   Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.
·    Selaraskan tali coli. (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)
·     Pemeriksaan sendiri.

COLI PANJANG - LONG BRA

Fungsi:

· Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
·    Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
·   Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
·   2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
· Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
· Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
·   Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
·     Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

SELUAR DALAM PANJANG - LONG GIRDLE


Fungsi:

·     32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
· Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
·  Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
· Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
·  Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
·  Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
·   Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
·    Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
·  Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

BENGKUNG PINGGANG - WAIST NIPPER


Fungsi:

·    Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
·   Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
·     Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
·     Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
·   Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
·     Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.Pengalaman sepanjang pakai korset nie, takde la susah sgt pon..yang penting size kene betol, dan selesa dipakai..nak ke toilet pon senang(rasenye rmi yg pk kalo pki korset susah nak ke toilet kan? ihihihih) aku dulu pon berfikiran mcm tue..tp so far, ok..senang dan mudah..(erk bukan same je ke maksudnye? ihihhihi) 

lagipon size PB nie ikut kita nye body measurement..bukan la saiz s,m or l mcm tue..tak..kita kene ukur, then tgk size mane yg dlm range body measurement kita, then test pki dulu..sedap ke tak dkt badan..kalo tak sedap dan tak selesa, u can try other size(range dekat2 size yg di try before tue) smpi selesa, br la pk nak beli ke tak..jgn pki beli je weii kalo tak selesa, tak sedap dkt badan, jln pon dh mcm robot..tu seksa namenye..bukan seksi..ihihihih..

oklaa..kalo sesiape yang berminat nak tau pasal PB, u can pm me at FB or email me at lola_kynai@yahoo.com..call pon boleh tp after office hour/lunch break je la kalo nak call pon..my office bawah tanah, takde coverage..msg pon bagus gak, i'll call u back..012-6891643..

Kalo ade yang ragu2 pasal produk nie, just bgtau je tang mana yg ragu2 tue k? i'll explain more details..i pon jual pb sbb percaya on the product..no worries k? 

till then, tataNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...