::the BEST thing about ME is YOU::

iklan atas

Mari mari mari..

Thursday, January 15, 2015

Instagram : syiekinna



Buah markisa or lebeh glemer dgn nama passion fruit..oooo baru tau jus passion fruit tu guna buah ni..ingatkan jus passion fruit tu combination beberapa jenis buah2an ahahahahaha...ok bye #syiekinazam #mamafaizzhafran


Wednesday, January 14, 2015

Instagram : syiekinna



Happy birthday yang ke5 anak mama #aishzhafran .. #syiekinazam #mamafaizzhafran


Wednesday, December 31, 2014

Instagram : syiekinna



Motif hantar mms dkt mama kan ihihihihi..atok takde wasap, mms pun boleh... ;) #aishzhafran #syiekinazam #mamafaizzhafran


Thursday, December 18, 2014

Instagram : syiekinna



Little pharmacists #aishzhafran mewarisi nenek and atok..ihiiihihihi.. #kidzania #syiekinazam #mamafaizzhafran


Wednesday, December 17, 2014

Instagram : syiekinna



Krew #tv3 di #kidzania .. #aishzhafran & #larasufya nak jd cameraman/cameragirl , @lillisaira jadi krew belakang tabir..and kitorg jd penonton tgk buletin utama..best!!! #syiekinazam #fauzifamili #mamafaizzhafran


Monday, December 15, 2014

Instagram : syiekinna



Yeaayy #kidzania .. #aishzhafran with le cousins.. #fauzifamili #syiekinazam #mamafaizzhafran #love


Sunday, December 14, 2014

Instagram : syiekinna



Semalam punya cerita..ni je pic yang ada dlm henpon masa wedding adindaku #nazrullily ..dengan suami pon tak sempat nak berselpi..dgn #aishzhafran apetah lagi sbb die lari depan belakang tetibe ehh hilang.. Tq semua ahli keluarga dari sarawak, kl, johor yang sudi datang memeriahkan majlis pengantin..maaf kiranya ada kekurangan di majlis belah kami.. Tak smpt nk bergambar dgn semua ahli keluarga, tak smpt nak mkn dgn tenang, tak smpt berselpi dgn best kazen, tak smpt serba serbi..tp syukur sebab semuanya dah selesai.. Buat adindaku ayun @nazrul_azam dan isterinya lily, selamat menempuh alam perkahwinan dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..ehh panjang plak post ni uhuhuhuhuhu.. #syiekinazam #mamafaizzhafran #bearlily


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...