::the BEST thing about ME is YOU::

iklan atas

Mari mari mari..

Thursday, December 18, 2014

Instagram : syiekinna



Little pharmacists #aishzhafran mewarisi nenek and atok..ihiiihihihi.. #kidzania #syiekinazam #mamafaizzhafran


Wednesday, December 17, 2014

Instagram : syiekinna



Krew #tv3 di #kidzania .. #aishzhafran & #larasufya nak jd cameraman/cameragirl , @lillisaira jadi krew belakang tabir..and kitorg jd penonton tgk buletin utama..best!!! #syiekinazam #fauzifamili #mamafaizzhafran


Monday, December 15, 2014

Instagram : syiekinna



Yeaayy #kidzania .. #aishzhafran with le cousins.. #fauzifamili #syiekinazam #mamafaizzhafran #love


Sunday, December 14, 2014

Instagram : syiekinna



Semalam punya cerita..ni je pic yang ada dlm henpon masa wedding adindaku #nazrullily ..dengan suami pon tak sempat nak berselpi..dgn #aishzhafran apetah lagi sbb die lari depan belakang tetibe ehh hilang.. Tq semua ahli keluarga dari sarawak, kl, johor yang sudi datang memeriahkan majlis pengantin..maaf kiranya ada kekurangan di majlis belah kami.. Tak smpt nk bergambar dgn semua ahli keluarga, tak smpt nak mkn dgn tenang, tak smpt berselpi dgn best kazen, tak smpt serba serbi..tp syukur sebab semuanya dah selesai.. Buat adindaku ayun @nazrul_azam dan isterinya lily, selamat menempuh alam perkahwinan dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..ehh panjang plak post ni uhuhuhuhuhu.. #syiekinazam #mamafaizzhafran #bearlily


Tuesday, December 9, 2014

Instagram : syiekinna



Sorrriii @hasnulhakeem ..bukan salah aku..sengkenit #aishzhafran yang main tepon aku smpi tak like post kau ahahahahahahaha..mungkin die jeles sbb kau nak jd spiderman? #syiekinazam #mamafaizzhafran


Instagram : syiekinna



Welcome to our family lili sulastri..selamat menjadi maklang #aishzhafran and #izuanharith .. #fauzifamili #love #syiekinazam #mamafaizzhafran


Monday, December 8, 2014

Instagram : syiekinna



Semua kene layan si kenit #aishzhafran yang excited nak berposing dgn #kotakgambar .. Atok kene pki rambut afro, mama kene pki topeng masquerade and jd queen (ehem saya bukan queen control ihihihi) , papa pki spek je sbb aish nk jd king..ok kita layaaaaannnn.. <3 P.s: pandai plak malu bila kitorg nk kiss dia dpn kamera ahahahahah.. #nazrullily #bearlily #syiekinazam #mamafaizzhafran #fauzifamili


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...