::the BEST thing about ME is YOU::

iklan atas

Mari mari mari..

Wednesday, March 25, 2015

Instagram : syiekinna



Di #madinah - #aishzhafran dengan mutawwif favourite die..ustaz fitri..baik..suke layan aish ckp..suke layan aish selfie..siap si aish ni ajak selfie..ustaz layankan..ihihihihi... Ni masa ziarah luar madinah..jalan2 ladang kurma sambil beli2 cekelat and kurma..kata ustaz, kalau nk tau berapa umur pokok kurma tu, tgk and kira berapa takuk(ke ape ehh) dkt batang kurma tu..wallahualam.. Ustaz fitri ni sgt helpful..student di madinah..setiap cerita akan diselitkan dgn hadith dan ayat quran... ;) #semiDIYumrah #syiekinazam #mamafaizzhafran #fauzifamili


Tuesday, March 24, 2015

Instagram : syiekinna



Di madinah..alhamdulillah hotel dekat sgt..keluar dari hotel dah nmpk payung di masjid nabawi..jalan2 dah smpi masjid.. #aishzhafran pulak memang memanjang dpt habuan dr jemaah pelbagai negara..indon, turki, arab, semua rajin bg aish cekelat, biskut, kek..memang seronok si kenit tu..bila org bg habuan, #aishzhafran cakap "syukran..cakra khan" ihihihihi.. #semiDIYumrah #syiekinazam #mamafaizzhafran


Monday, March 2, 2015

Instagram : syiekinna



Belated birthday present dr anak bujang #aishzhafran ..byk minggu jugak die mintak bende ni tp tak belikan pun..mintak dkt atok, mmg dpt la kaaannn..tp sbb present utk mama so mama touching lebeh laa ihihihihihi...tq aish.. <3 #syiekinazam #mamafaizzhafran


Sunday, March 1, 2015

Instagram : syiekinna



Alhamdulillah..rezekiii.. #sambalhitambelimbingbuluh opismate buatkan..bau pon dah sedaaaapppp... #syiekinazam #mamafaizzhafran


Saturday, February 14, 2015

Instagram : syiekinna



Ddk sorg2 tepi ni sambil tunggu #aishzhafran main lompat2, Makcik: tunggu adek main ke dik? Mama aish: haah..tp bkn adek..anak sy tu.. Makcik: looo anak.. ingatkan adek bungsu.. Ok baaaaaiii ihihihihihi..baaaaaaiiii.. #mamafaizzhafran #syiekinazam


Friday, February 13, 2015

Instagram : syiekinna



Mama sotong kene beli ni sbb ada sotong..sedapnye urut kepala dgn si sotong ni..ihihihi #syiekinazam #mamafaizzhafran


Thursday, January 15, 2015

Instagram : syiekinna



Buah markisa or lebeh glemer dgn nama passion fruit..oooo baru tau jus passion fruit tu guna buah ni..ingatkan jus passion fruit tu combination beberapa jenis buah2an ahahahahaha...ok bye #syiekinazam #mamafaizzhafran


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...